top of page

Grupo MMAC 2

Público·79 miembros

Axşamınız xeyir, hər kəsə! Bu gün sizə bir müşahidəmi təqdim etmək

Axşamınız xeyir, hər kəsə! Bu gün sizə bir müşahidəmi təqdim etmək və bu mövzuda fikirlərinizi öyrənmək istəyirəm. Mən son vaxtlar müxtəlif onlayn xidmətlərin istifadəçi razılığı və məxfilik siyasəti sənədlərini diqqətlə araşdırmağa başlamışam. Bəzi platformalar bu sənədləri o qədər uzun, mürəkkəb və hüquqi terminlərlə dolğun yazır ki, adi istifadəçi orada yazılanları başa düşməkdən imtina edir. Digər tərəfdən, elə platformalar var ki, bütün şərtləri sadə, aydın və qısa dildə, məntiqli bölmələrlə təqdim edir, vacib məqamları ayrıca vurğulayırlar. Təbii ki, mən ikinci tip platformalara daha çox etimad edirəm. Azərbaycanda bu cür aydın və istifadəçi dostu istifadə şərtləri təqdim edən platformalar hansılardır? Tövsiyələrinizi gözləyirəm.

10 vistas
Glen River
23 août

Bu gün işdə fasilə vaxtı idi. Həmkarlarımla söhbət edərkən onlayn platformalar mövzusu açıldı. Hamı öz sevimli saytlarını danışırdı. Birdən bir həmkarım bir platforma adını çəkdi ki, mən əvvəl eşitməmişdim. O, bu platformanı çox təriflədi və mənə ünvanını verdi Evə gələn kimi bu ünvanı açdım. Və təəccübləndim — bu sayt həqiqətən də çox keyfiyyətlidir. Hər şey o qədər yaxşı düşünülüb ki, insan heç nə axtarmadan belə rahatca istifadə edə bilir. Mən bu platformanı araşdırdıqca, onun nə qədər zəngin olduğunu anladım. Burada hər kəs öz zövqünə uyğun bir istiqamət tapa bilər. Mən şəxsən bir neçə bölməni çox bəyəndim. Artıq bu platforma mənim də sevimli saytlarım siyahısına daxil olub. Həmkarlarıma təşəkkür etdim ki, belə gözəl kəşfi mənimlə bölüşdülər. İndi mən də bu kəşfi sizinlə bölüşmək istədim. Əminəm ki, siz də bu platformanı bəyənəcəksiniz.

bottom of page